Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η γκόμενα του μάγκα


 Η αναπαραγωγή, η διαιώνιση και συνέχιση του (ανθρώπινου-?-) είδους. Ή απλά για τον μάγκα η συνέχεια της ζωής του. "Ε ναι ρε, κάποια στιγμή δεν έπρεπε να κάνω οικογένεια?" Απαραίτητη θεωρείται όμως κι η ύπαρξη εκείνου του θηλυκού οργανισμού που θα φιλοξενήσει για 9 μήνες το παιδί του μάγκα. Τι χαρακτηρίζει αυτόν τον θηλυκό οργανισμό?

 Η μαγκιά? Όχι. Όπως και τον μάγκα, η αναζήτηση της. Λίγο διαφορετικές αυταπάτες, αλλά, ζυμωμένες απ'τον ίδιο πλάστη σε άλλο φούρνο φουσκώνουν. Και σκάνε? Ίσως, μα μέχρι τότε... Η γκόμενα του μάγκα ξεχειλίζει μαγκιά, άρωμα, πούδρα κι όλα τα οικοδομικά υλικά προσώπου, ξεχειλίζει χαρακτήρα, γούστο και γενικά και με λίγα η γκόμενα του μάγκα ξεχειλίζει απ'όλα όσα εσύ, απλή γκόμενα, στερείσαι! Μετακινείται με τα καλύτερα οχήματα, ντύνεται με τα καλύτερα ρούχα, πάει στα καλύτερα στέκια, με τις καλύτερες παρέες, πίνοντας τα καλύτερα ποτά/ ναρκωτικά. Η γκόμενα του μάγκα είναι αυτή συνήθως που ενώ ο μάγκας έχει κατέβει απ'τη μηχανή του, η μαλάκω μένει ακόμα και χαζεύει, συγνώμη, είναι ο εαυτός της ήθελα να πω. Τι να χαζεύει όταν είναι με θέα τον τοίχο και δε κοιτάει τα αστέρια? Μα φυσικά τον εαυτό της. Δε χρειάζεται καθρέφτη, απλά άλλους γύρω που εκείνη να μπορεί να υποθέσει πως εκείνοι, οι άλλοι γύρω, την κοιτάνε και χαζεύουν... Η γκόμενα του μάγκα τους έχει χυλοπιτιάσει όλους εκτός του μάγκα. Έχει τσακωθεί, πιό παλιά, με κάθε πρώην ή ακόμα και πιθανή πρώην του μάγκα, κι όχι μόνο του μάγκα βασικά! Η γκόμενα του μάγκα είναι η μαλάκω στην παραλία με το στριγκιό, αν κοιτάξεις σε γάμησε, ο μάγκας. Η γκόμενα του μάγκα δεν έβαλε στρινγκ για να κοιτάζουν οι άλλοι. Όχι. Το έβαλε γιατί πολύ απλά ΑΥΤΗ είναι η γκόμενα του μάγκα. Όχι η δικιά σου αρσενικέ αναγνώστη ή/ και αναγνώστρια με τα γούστα σου. Κατά τον ίδιο τρόπο φαίνονται συχνά και τα εσώρουχα της. Στη μηχανή, στο μαγαζί, στο δρόμο (!?). Χμμ.. Να πω το χαρακτηριστικό με άλλα λόγια. "Τα δείχνω όλα γιατί δεν έχω τίποτα (που να μη φαίνεται) για να κρύψω."

 Νέκρα. Όχι, υπάρχουν ακόμα δαύτες, απλά λέω νέκρα όταν ανοίγει το στόμα της. Τόσα νεκρά μέσα της.. Τόσα και τόσο νεκρά όσα λέει. Βασικά άστο­, δε λέει. Περιμένω γκόμενα του μάγκα, νυν ή πρώην, να παραπονεθεί. :)

Παύλος - vlospa kasbe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου