Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Κάτι πάει τραγικά στραβά


 Κι αυτό αγαπητοί είναι η πορεία σας. Αναφέρομαι στη μερίδα πολιτών του Δήμου Βύρωνα που άλλη έννοια δεν έχει, το κολυμβητήριο τη μάρανε. Δηλαδή πριν από δαύτο πως την παλεύανε? Δε τη παλέυανε θα μου πεις, ούτε τώρα κι ίσως ούτε ποτέ τους.

 Ακόλουθοι της highλας που εισήγαγε με τρομερή επιτυχία ο προηγούμενος Δήμαρχος Νίκος Χαρδαλιάς που προσπαθούν α ν'ανέβουν όσο πιό ψηλά μπορούν πέφτοντας όσο πιο χαμηλά γίνεται.

 Το κολυμβητήριο το αναγνωρίζω σαν απωθημένο του βυρωνιώτη πολίτη μιάς και πλέον έχω ξεχάσει πριν πόσα χρόνια ... "ξεκίνησε"(?) και παρά τα πόσα εγκαίνια ακόμα τζίφος. Αλλά εκείνα τα χρόνια κυρίες και κύριοι, αγαπητό κοινό σ'αυτή την παράσταση, ήταν "αλλιώς". Πέρα απ'το σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό άγνοιας μου από τώρα, ήταν κι η κατάσταση καλύτερη.

 Πλέον, ήδη καιρό τώρα δηλαδή, δεν είναι το κολυμβητήριο που χρειαζόμαστε. Σίγουρα το θέλουμε και δικαιούμαστε να το θέλουμε, μα δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

 Αλλά είναι η πορεία μας στραβή. Πρέπει να κάνουμε λίγο άστεγοι για να καταλάβουμε τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι στη θέση του ΓΑΜΩ κολυμβητηρίου σας. Γαμώ την πουτάνα σας. (κάνει ρίμα και δε κρατήθηκα είναι η επιρροή των ράπερ φίλων μου μάλλον)

 Πρέπει να γράψω δηλαδή τι πιστεύω πως θα έπρεπε να γίνει στη θέση του?
Όχι? Χαίρομαι.
Ναι? Πέρνα να παραλάβεις το βραβείο σου "κατ'επιλογήν ηλίθιος της χρονιάς".
Δεν είμαι απόλυτος και δε σηκώνω κουβέντα πάνω σ'αυτό! ;Ρ

 Οπότε, τι λέτε θα ξεστραβωθείτε πλέον να σταματήσω κι εγώ να σας βλέπω σα καρτούν? Η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι ο πεινασμένος ύπνο για να ονειρεύεται καρβέλια. Αν τύχει και φτάσει κανείς μέχρι την παραπάνω γραμμή δε θα καταλάβει πόσο εύστοχα περιέγραψα τον τρόπο σκέψης/ πράξης του δίχως να τον γνωρίζω προσωπικά.

Αντιός αμίγκος. Τα λέμε όταν τα πιούμε!


Παύλος - vlospa kasbe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου