Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Βύρωνας που τυχαίνει να μη γνωρίζεις


 Καθόμουν με τον Rospy L (hip hop παραγωγάρες) και συζητούσαμε περί της περιοχής μας που τυχαίνει να'ναι ο Βύρωνας. Αυτό που θα εστιάσω είναι το κομμάτι της συζήτησης που μου λέει "Είναι 100 στούντιο μουσικής που δε ξέρει κανείς που βρίσκονται στο Βύρωνα". Το πιάνω και το τραβάω λοιπόν.

 Απ'το μεσημέρι σχεδιάζω banners, logo's & εξώφυλλα. Ο JKone θα ηχογραφεί τα επερχόμενα κομμάτια του. Ο dj dallas θα ανεβάζει παραγωγές του. Ο Dave (φράξια) θα γράφει στίχους για τον προσωπικό του δίσκο. Ο dj cutbrawl θα κανονίζει τις επόμενες συναυλίες που θα συμμετάσχει. Ο stiko θα φτιάχνει σετάκι για το επερχόμενο hip hop party. Η Μιά Ψυχή θα εξασκεί τη φωνή της. Ο dj Wheel M θα ετοιμάζει τα σκρατσάκια για νέο δίσκο. Ο DK (φράξια) θα ηχογραφεί κιθάρες. Ο Rospy L, δεν έχουμε καμιά ώρα που σπάσαμε για σπίτια, θα φτιάχνει νέα beats. Ο Ντέκο θα εμφανίζει φωτογραφίες από συναυλίες. Ο Χρήστος θα γράφει στίχους. O Σάμμυ το ίδιο. Κι ο Ευθύμης το ίδιο! Ο Γιαννάκης θα προπονεί τις κινήσεις του. Ο Μήτσος θα ετοιμάζει κλιπάκια που του ζητήσανε.

 Όσοι θυμάμαι, γνωρίζω κι ανέφερα. Όσοι δε θυμάμαι, όσοι δε γνωρίζω και συνεπώς δεν ανέφερα. Είναι κι αυτό όλο το σύνολο δράσεων του καθενός που'ναι Βύρωνας. Δεν είναι μόνο οι παρατάξεις, οι καφετέριες, οι ομάδες, τα όσα προβάλει ο Δήμος. Μπού! Τρόμαξε βρε, καλό θα σου κάνει. Εγώ τρόμαξα, ευχάριστα, στη σκέψη, πόσοι ακόμα, έστω μόνο στην περιοχή μας δρουν αναλόγως και δε το γνωρίζουμε ή ίσως αργήσουμε ή δε το μάθουμε.

 Θέλω να πιστεύω και τα μεγάλα θηρία της σκηνής κάνουν ό,τι έκαναν ανέκαθεν. Απλά ξαναγράφω, εστίασα σε όσους τυχαίνει να γνωρίζω και να θυμάμαι. Ανέφερα όσους ανέφερα. Κάνε το ίδιο κι ανέφερε όσους θες, δε θέλω κλάμα ή παράπονα. Δράση, δράση αγαπημένα μου power rangers!

"Βύρωνας μόνο χιπ χοπ!" (από το βράδυ ως το πρωϊ - eversor & JKone)

Παύλος - vlospa kasbe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου