Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

χανόμαστε

...

 Ακόμα 2 παληκάρια στο προσκήνιο, νεκρά, αυτή τη φορά απ'την "άλλη πλευρά" ιδεολογικά. 3 νέοι άνθρωποι, μέχρι στιγμής. 3 ακόμα οικογενειακοί και στενοί φιλικοί κύκλοι σε μαύρo πένθος.

 Το χτύπημα δε το θεωρώ αναρχικό/αριστερό. Το θεωρώ προβοκάτσια. Το θεωρώ επειδή έτσι δείχνει. Επαγγελματικό. Τα όπλα κι η χρήση τους (μοντέλα και σημάδι). Δηλαδή το ότι έριξαν και στο κεφάλι...

 Χανόμαστε. Απ'το 2008 αυτό μου είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, χανόμαστε. Ευθέως απ'το σύστημα το 2008 με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Πλαγίως απ'τα σπόρια του πριν λίγες μέρες με τον Παύλο Φύσσα. Και πάλι ευθέως με τα 2 νέα αυτά παιδιά...

 2 παιδιά με τα οποία ιδεολογικά και πολιτικά διαφέραμε. Δε ξέρω μέχρι ποιό σημείο. Ξέρω πως δεν θα ήθελα να τα σκοτώσω. Ελπίζω ούτε κι εκείνα εμένα. Ξέρω επίσης πως πλέον δεν είναι εδώ για να μάθουμε. Και πως όλο αυτό κάποιους εξυπηρετεί!

 Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Π.Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής, 2 μέλη της οργάνωσης/κόμματος δολοφονούνται. Οι 2 δολοφονίες εντελώς διαφορετικά "πραγματοποιημένες".

 Η μία με μαχαίρι, και αριθμητική υπεροχή. Η άλλη.. Επαγγελματική. Τίποτα τυχαίο. Σφαίρες και στο κεφάλι για σιγουριά. Και οι 2 δολοφονίες με θύματα νέους ανθρώπους.. Και οι 2 δολοφονίες χρησιμοποιήθηκαν, χρησιμοποιούνται και θα χρησιμοποιηθούν κι άλλο από κάποιους για τους σκοπούς τους.

Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης. Ο Μανώλης μας κοιτάζει κι εμείς σφαζόμαστε μεταξύ μας, χανόμαστε.. ( http://vlospakasbe.blogspot.gr/2013/07/blog-post_15.html )

*Ακόμα κι αυτός που θεωρείς "κοιμισμένος" μπορεί κάποτε ίσως να ξυπνήσει. Ένας νεκρός όμως σίγουρα όχι. Προτιμώ ξύπνιους από νεκρούς. Από οποιαδήποτε πλευρά κι αν είναι.

Παύλος - vlospa kasbe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου